Novus

 

 

Akadálymentesített oldal
A G-portal Mozgalomról

 

AZ OLDALON FUTÓ VERSENYEK

A kocka el van vetve

A versenyben adott egy dobókocka száma, egy karakter, egy helyszín és egy szituáció. Vajon milyen történeteket tudtok belőle kihozni? A szerencsére most szükségetek lesz.
Leadási határidő: 2016. március 20.

----------------------------------------

Kritikus tömeg

Nem túl bonyolult kommentverseny. A lényege, hogy minél több műnél írj pár sort, véleményt a szerzőnek. Három havonta nullázódik a szám, a részletek a linkre kattintva, elérhetőek.
Következő nullázódás: 2016.  május 1.

 

 VIHARSAROK

 Főoldal
Oldal
Művészek
Kapcsolat
Könyvajánló
Idézetek

Unaloműző

OLVASÓSAROK

Fanfiction
Regény
Novella
Vers
Egyperces
Színdarab

Versenymű

MŰVÉSZSAROK

Könyvtár
Kritika-iroda
Küldj be te is
Pályázatfigyelő

 

facebook hivatkozás levélküldő hivatkozás

HETI NYELVTAN

Cikkírókat felveszünk!
Érdeklődni a novus@hotmail.hu e-mail címen.

Addig is az Archívumban az eddig feldolgozott témák megtalálhatóak. 

 

Apróhirdetések

Iratkozz fel a
NOVUS POSTAGALAMBJÁRA,
hogy havonta értesülhess a legfrissebb információkról.

---------------------------------------

SEGÍTS A HANGODDAL

Egy olyan kezdeményezés tagja lehetsz, mely segít a látássérülteknek elolvasni, meghallgatni egy könyvet. Bárki jelentkezhet önkéntes alapon. Részleteket a linkre kattintva olvashatjátok.

---------------------------------------

LÉGY A SZERKESZTŐSÉG TAGJA

Szerkesztőségi tagokat keresek a Novus aktualitásának és frisseségének megőrzése érdekében. Több pozíció is üres, úgyhogy szabad a pálya a jelentkezésben. Részletek a linkre kattintva, vagy pedig a novus@hotmail.hu címen.

---------------------------------------

Rose Woods könyvei az Adamobooks kiadónál. Kapj rá te is!

 

SZERZŐI JOGOK 

A Novuson található történetek az oldal szerzőinek munkái. Kizárólag az ő hozzájárulásukkal publikálhatóak máshol. Ha itt nem éred el őket, vedd fel velem a kapcsolatot (novus@hotmail.hu) és segítek.

 

Angie H. Madden

A jó történethez mindig kell egy (vagy két) barát

Őszintén megvallom, 4. éve szórakoztatom a népet kisebb-nagyobb sikerekkel, de igazából nem mennék semmire a barátaim nélkül. A barátok nem csak az életben, de a karrierben és a hobbikban is segítőtársak lehetnek – így az írásban is.

 

  • Megoszthatod velük az ötleteidet, sőt, ők is adhatnak neked.
  • Ha elakadtál, illetve ha nem vagy elégedett az írásoddal, biztosan megpróbálnak segíteni neked.
  • Kijavítják a helyesírási hibáidat, a szóismétléseidet, a rosszul megfogalmazott mondataidat.
  • Ha sok a szereplőd, és belekeveredtél, ki kihez beszél egy dialógusban, ők biztosan szólnak neked, hogy olvasd át újra, és javítsd a hibáidat.
  • Őszinte véleményt alkotnak a művedről, és azt is megmondják, ha nem tartják olyan minőségűnek, hogy publikáld.
  • Bíztatnak, ha úgy érzed, nem elég jó, nem elég eredeti.
  • A barátok bíznak bennünk, mert tudják, fordított esetben mi is így tennénk, és segítenénk nekik.

 

Ha úgy érzed, megvan ez a személy, nyugodtan kezdj bele a történetedbe. Ha nem lesz olyan jó, megpróbálsz egy másikat. De ha nincs meg, akkor kérj meg egy tapasztaltabb, akár kedvenc netes írót, hogy adjon neked tanácsot. Ha nem is hosszan elmélkedik a történetedről, pár sort biztosan ír neked.

 

És ha egy barátotok tőletek kér tanácsot… Ne féljetek segíteni neki!

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.08.13. 23:50
Júlia

Kedves Angie!

Amit írtál, az teljes mértékben igaz. Idén év elején a koelszban megismertem egy lányt, akivel nagyon jól megértettük egymást, és bizony alaposan elcsodálkoztunk, mikor kiderült, mindketten írogatunk. És valóban nagyon nagy segtség, ha valakinek megmutatahatom a dolgaimat, akik véleményt modnanak róla. (Így, hogy ő is ír, ez duplán jó dolog.) Ráadásul a szereplők kialakításában is nagy segtségek a barátok. Nem szoktam őket teljes mértékben lekoppintani, de egy-egy tulajdonság, gezstus, apró történés mindig ihletforrás lehet.

Kellenek a barátok! (És myilen jó érzés, mikor kiderül: mi is kellünk nekik. :))

További szép napot!

Júlia


MYBEAUTYSALON - AVON ÉRDEKESSÉGEK - MYBEAUTYSALON    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér - Nyilvántartás - Hirdetõtábla - Keresett karakterek    *****    a legnagyobb, a legerõsebb    *****    honor is my loyalty    *****    A Holnap Legendái sorozat magyar rajongói oldala. Tudj meg mindent a közelgõ új évadról és a sorozatról.    *****    Jelenleg nincs karakter-stop érvényben, azaz szabadon hozható bármely faj, bármilyen nembõl és bármely tájegységre -RPG    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    szerepjátk - rengeteg kanon és keresett karakter - izgalmas plotok - pörgõs közösség - FRPG    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Gyors lomtalanítás lakás, garázs, pince, padlás, nyaraló kipakolás kiürítés, elszállítással Somogy megyében.    *****    Lakás lomtalanítás Somogy megyében olcsón.    *****    Ayang, avagy milyen is az élet a világ másik felén    *****    Jótékonysági licit Aprajafalva mentett kutyusaiért! Gyertek! :)    *****    Jótákonysági licit! Gyertek, licitáljatok Aprajafalva mentett kutyusaiért!:)    *****    Diplomás asztrológustól: A nyárra való tekintettel. Horoszkóp + 3 éves elõrejelzés 2000 Ft. a konzultáció ingyenes!Katt!    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    Unalmas a nyár? Szeretnél kikapcsolódni? Az írás a véredben van? Szeretnéd kiélni a vágyaidat? - CSATLAKOZZ - FRPG    *****    SZEREPJÁTÉK - Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    A te szavazatodra is szükség van, kérlek szavazz a családi napos pályázatunkra. A fõoldalról a szövegre klikkelve...!