Novus

 

 

Akadálymentesített oldal
A G-portal Mozgalomról

 

AZ OLDALON FUTÓ VERSENYEK

A kocka el van vetve

A versenyben adott egy dobókocka száma, egy karakter, egy helyszín és egy szituáció. Vajon milyen történeteket tudtok belőle kihozni? A szerencsére most szükségetek lesz.
Leadási határidő: 2016. március 20.

----------------------------------------

Kritikus tömeg

Nem túl bonyolult kommentverseny. A lényege, hogy minél több műnél írj pár sort, véleményt a szerzőnek. Három havonta nullázódik a szám, a részletek a linkre kattintva, elérhetőek.
Következő nullázódás: 2016.  május 1.

 

 VIHARSAROK

 Főoldal
Oldal
Művészek
Kapcsolat
Könyvajánló
Idézetek

Unaloműző

OLVASÓSAROK

Fanfiction
Regény
Novella
Vers
Egyperces
Színdarab

Versenymű

MŰVÉSZSAROK

Könyvtár
Kritika-iroda
Küldj be te is
Pályázatfigyelő

 

facebook hivatkozás levélküldő hivatkozás

HETI NYELVTAN

Cikkírókat felveszünk!
Érdeklődni a novus@hotmail.hu e-mail címen.

Addig is az Archívumban az eddig feldolgozott témák megtalálhatóak. 

 

Apróhirdetések

Iratkozz fel a
NOVUS POSTAGALAMBJÁRA,
hogy havonta értesülhess a legfrissebb információkról.

---------------------------------------

SEGÍTS A HANGODDAL

Egy olyan kezdeményezés tagja lehetsz, mely segít a látássérülteknek elolvasni, meghallgatni egy könyvet. Bárki jelentkezhet önkéntes alapon. Részleteket a linkre kattintva olvashatjátok.

---------------------------------------

LÉGY A SZERKESZTŐSÉG TAGJA

Szerkesztőségi tagokat keresek a Novus aktualitásának és frisseségének megőrzése érdekében. Több pozíció is üres, úgyhogy szabad a pálya a jelentkezésben. Részletek a linkre kattintva, vagy pedig a novus@hotmail.hu címen.

---------------------------------------

Rose Woods könyvei az Adamobooks kiadónál. Kapj rá te is!

 

SZERZŐI JOGOK 

A Novuson található történetek az oldal szerzőinek munkái. Kizárólag az ő hozzájárulásukkal publikálhatóak máshol. Ha itt nem éred el őket, vedd fel velem a kapcsolatot (novus@hotmail.hu) és segítek.

 

SAJÁT BÖLCSESSÉG

Ne hajszold az időt -;  inkább éljed! Tegnap előkészítetted a vasat, a kohót, a kalapácsot, hogy ma összekovácsold a holnapot. Türelmes légy ;- Az idő nem késik, nem siet :- Egyenletes grafikon. Itt volt, van, elmúlik és lesz újra. Meghozza gyümölcsét mindig, legyen az édes vagy keserű és mindennek eljön a maga ideje. Ne hajszold ;- Használd ki, s következetesen, gyengédséggel, szeretettel éljed! Akkor nem marad üres a visszaemlékezés a Te időd végezetével amit ne sajnálj. Hagytál hátra valamit, amit új lelkek tovább visznek és általuk tovább él...és egyedül az idő képes arra amire Mi Emeberek nem ;- A legmélyebb, az igazán mély sebeket begyógyítani. Az idő megérdemli, hogy szeress benne lenni és ezt meghálálja azzal, hogy vagy....Ráadásul az idő pénz!!! Az idő elhozza saját végezetének idejét is. A "központ" visszarendel mindent magához és nem lesz univerzum, kozmosz, megszünik minden galaxis, tejútrendszer, nem lesznek csillagok és naprendszerek. Akkor majd megáll az idő ;- Évmilliárdok múlva.

Copyright - Szeramé & G.Portál Team

4 hozzászólás
Idézet
2014.03.29. 09:11
Senussya

Én sem tudtam :S Sajnálom, pedig tök jó lenne oda!

Idézet
2014.03.09. 15:28
MariaLoren

Kedves Senussya! Azt hiszem nagyon eltévedtem, a Citatum csak hírességektől fogad idézeteket, de saját nem lehet, tehát mindenképpen ki vagyok "csúkva". Sajnos ezt nem tudtam. Azért köszönöm.

Idézet
2014.03.06. 17:32
MariaLoren

Kedves Senussya! Köszönöm szépen neked, hogy úgy mondjam, "bogarat ültettél a fülembe", a Citatum nem "hétköznapi" oldal, s ott megjelenni sem kis dolog. Ezen egészen biztos, hogy elgondolkodok. :) Tervezzük, hogy egy kiállításra elkészítjük ezt ( de ez csak terv ), és a Galaxist. Akárhogy is, Novemberben lehetőség nyílna egy Novus találkozóra, a budapesti Iparművészeti Múzeumban. Ez is távlat egyelőre, és azt sem tudom, hogy lenne e érdeklődő. Hozzáteszem: Természetesen ez itt nem a reklám helye, csak válasz és egy lehetőség. Az oldaladon persze, hogy jártam, köszönöm szépen.

Szeretettel üdv.:

MariaLoren

P.S.: A loginhoz csak annyit tennék - és ez remélem nem vonz maga után semmi negatívumot - szóval csak annyit tennék, hogy: "Nem az vagyok, aki vagyok, mert ha az lennék aki vagyok, nem lehetnék az, aki vagyok." Ha eljutok odáig, hogy bemutatkozzam, akkor megérti mindenki. Ismételten köszönöm. :)

 

Idézet
2014.03.04. 15:05
Senussya

Kedves MariaLoren!

Azt hiszem, ez az egyperces akár a Citatumba is felkerülhetne, mind stílusa, mind hosszúsága, mind pedig üzenete tekintetében. Nekem személy szerint nagyon tetszett a mondanivaló, főleg a mai rohanó világunkban lenne érdemes életfilozófiának választani... Érdekes gondolat az időről írni és elmélkedni, én személy szerint még sosem gondoltam ennyire bele, de kétségkívül igazat kell adnom mindannak, amit leírtál. Főleg annak a gondolatsornak, hogy az idő begyógyítja a sebeket. A fájdalmat megszüntetni képtelen, de jelentősen tompítja annak erejét. Köszönöm, hogy elolvashattam!

Senussya


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!